neděle 14. února 2010

z konce sveta II

Tak to je konec... sedime ve vytopene (zatim jenom teplnem, nikoliv vodou) kavarne patrici ke kempu a koukame ven na neco, pred cim jsme uprimne utekli z domova. Ano, snezi tu. Chumelenice jak blazen. Prumerna denni teplota v unoru je 8-18 stupnu Celsia, nocni teplotz jsou 6-10. Proto jsou tu ted v pul jedne odpoledne krasne 4 stupne. Nastesti nevime, kolik bylo v noci. Rozhodne to na vesele kempovani jen tak v tricku nebylo.
Abychom to uvedli na pravou miru, vetsinu casu tu nesnezi, ale jenom prsi a fouka vitr. Predpoved je jedine, co nas drzi trochu pri vesele nalade. Ma byt lepe. Ackoliv ten britsky turista nam popral pri vystupu hodne stesti a ze se mame opatrovat. Tak se opatrujeme. Mistni pivo z konce sveta je velmi podarene.
Dnesa mame zarizovaci den (kolikaty uz v rade radsi nepocitame), od zitrka bychom si snad meli uzivat mistni prirody vice.
Kemp je jinak uzasny, tak jak se na konci sveta patri. Dost kytek tu kvete, bydlime na sjezdovce, za stanem nam vede vlek (i s nocnim lyzovanim:) ). No proste idealni letni idylka.
Vzhledem k tomu, ze venku vysvitlo slunicko, tak my jdeme do mesta, ktere je asi 2km odsud. Behem cesty zmokneme odhadem petkrat. Vyslovene aprilove pocasi...a to je pry Valentyn. Misa asi dostane modre z nebe.... kapku vody:)

3 komentáře:

  1. Krásné je, že i na konci světa mají podařené pivo. Pivo se prostě neztratí.
    A vy to tam přežijte, dobrodruzi. ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Teda ja cekala, ze to na koci sveta bude koncovatejsi, ale konec koncu - proc by nocni lyzovani nemohlo vzkvetat i na mistech pro me necekanych ;-)
    preju co mozna nejpriznivejsi pocasi pro preziti a realizaci vsech Vasich zameru!
    Pap

    OdpovědětVymazat
  3. Berte to z ty lepsi stranky, aspon to pro vas neni takovy teplotni sok :o). Kazdopadne preju at se vam pocasi zlepsi a at si ten konec sveta uzijete...

    OdpovědětVymazat