sobota 27. března 2010

Konečně doma

Už sedím opět u svého počítače s normální klávesnicí (předem se omlouvám za případné problémy se z a y) a můžu s klidem napsat, že výlet se vydařil. Kromě menších problémů s fotoaparáty. Všechny lety proběhly v pořádku, i když to cestování bylo trochu dlouhé. I celý výlet byl asi delší, než by možná měl být, poslední zážitky si pak neužíváte tolik, jak byste chtěli. Ale i na Iguazu bylo krásně, ruiny jezuitských misií v provincii Misiones jsme si taky užili a rozloučení s Argentinou v den státního svátku (tedy celé město bylo jedna velká demonstrace), kdy jsme k obědu i večeři měli stejk ze svíčkové, bylo také velice milé a moc dobré.
Teprve s odstupem budeme schopni celý výlet vstřebat a zhodnotit s fotkami a videi, ale už teď bychom vás rádi pozvali na jejich promítání, které se uskuteční asi někdy koncem dubna. Konkrétnější informace se objeví společně s nějakými dalšími aktualizacemi (jako třeba další fotky) zde.
Děkujeme všem pravidelným i nepravidelným čtenářům za přízeň (a za komentáře, kdo měl odvahu :-)) a přejeme vám, abyste i v hektických dnech nadcházejícího období našli čas na tranquilo a odpočali si tak, jako my v kouzelné moderní Argentině a pestrobarevné tradiční Bolívii.

















Teď už se věnujeme každý své práci

1 komentář:

  1. ZDRAVÍ VINOŘ.AHOJ UŽ SE TĚŠÍM NA FOTEČKY. HELENA

    OdpovědětVymazat